Mot Göteborg

Tidig morgon & packa det sista. Sen ner till stationen…allt i sin ordning tills tåget blev inställt😬 Stress!!! Men tågstrulet löste sig, tack & lov! Denna helg ska jag till skolan utanför Göteborg. Vi har helgträff på konstkursen. Ser såååå fram emot det. Tidigare träffar har varit både inspirerande & lärorika! Förväntansfull på vad denna helgen har att erbjuda.Förutom stormvindarna känns solen och luften som vår. Hade Lalehs låt ”vårens första dag” på hjärnan idag. Men det e ju inte vår riktigt än, tyvärr😔 Jag har i alla fall saknat solen, då de tre senaste dagarna bara varit grå & igår var det slaskväder med regn & rusk, usch☹️ När det regnade igår hade jag en annan låt på hjärnan ”Tårar från himlen när änglarna gråter, tårar av glädje, tårar av hopp” (av Frank Ådahl). Mitt i det gråa kan det också finnas något vackert, men just igår nåddes jag inte av den känslan🤔 Men nu är det sol och det ska jag njuuuuuta av! Hoppas det är lite sol i Göteborg också. Det vore härligt.

…Framme i Göteborg och såklart är det regn och blåst… Nåväl, man kan inte få allt man önskar sig😊 Ska i alla fall bli kul att måla i helgen👌

Godnatt✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s